Gendarmerie maakt een einde aan de acties van een 'Don Juan' in Zagora

marokko
0
10 apr '19
Hij verleidde rijke oudere vrouwen via sociale netwerken met seks, waarna hij ze vervolgens bestal.

De Koninklijke Gendarmerie in Harhoura presenteerde afgelopen maandag een 43-jarige man uit Zagora voor de procureur-generaal van Rabat, bericht het dagblad Al Akhbar vandaag. Hij wordt beschuldigd van fraude, diefstal, drugsbezit en overspel. De procureur-generaal beval zijn detentie in de gevangenis in Salé in afwachting van zijn presentatie voor de onderzoeksrechter om het onderzoek af te ronden.

Volgens het dagblad viel deze Don Juan uit Zagora in de handen van justitie na een klacht ingediend door een jonge vrouw uit Rabat, wegens diefstal. De vrouw was naar verluidt bestolen van haar tas, die geld, een mobiele telefoon en sieraden bevatte. Het slachtoffer zat met de man, die ze via social media had ontmoet, in een café om de voorbereidingen voor hun verloving te regelen.

De Koninklijke Gendarmerie kon de man identificeren door de camerabeelden van dat café te bekijken. De autoriteiten noteerden het kentekenvan zijn auto, een huurauto, contacteerden het verhuurbedrijf, volgden hem via de GPS in de auto en arresteerden hem.

Tijdens het verhoor van de man veranderde een eenvoudig geval van diefstal naar een omvangrijke zaak. De man bekende dat hij rijke vrouwen van boven de vijftig jaar verleidde en met hun toestemming zich bezigde met sado-masochistische seksuele praktijken. De man, een getrouwde timmerman en vader van een dochter, gaf toe dat hij meer dan dertig slachtoffers had verleidt (en bestolen) in Casablanca, Tanger, Rabat en Meknes, dankzij "zijn schoonheid en buitengewone mannelijkheid', waarna hij uitlegde dat zijn daden het gevolg waren van zijn seksverslaving.

© Redactie 2019
marokko
zagora
donjuan
gendarmerie
fraude
diefstal
overspel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?