Ziyech speelt met dapper Ajax gelijk tegen zuinig Juventus

0
11 apr '19
De eerste wedstrijd tussen Ajax en Juventus is geëindigd in een gelijkspel tussen de twee ploegen.

Ajax met Ziyech in de basis begon fel en aanvallend aan de wedstrijd en kreeg in de eerste helft een aantal goede kansen, echter was het weer Ronaldo die voor de openingstreffer zorgde.

Ziyech speelde een sterke eerste helft en was betrokken bij een aantal gevaarlijke kansen voor de Amsterdammers. Meteen na rust kreeg David Neres de bal aan de linkerkant en met een dribbel in de zestien en een geplaatste bal in de verre hoek tekende hij namens Ajax voor de gelijkmaker.

Juventus zakte in de tweede helft steeds verder terug en Ajax bleef constant komen en kreeg nog een aantal gevaarlijke mogelijkheden. Invaller Douglas Costa leek de 2-1 binnen te schieten na een mooie dribbel aan de linkerkant maar de paal voorkwam erger.

Door deze uitslag heeft Ajax nog een lastige returnwedstrijd in Turijn waarin Mazraoui weer zijn opwachting kan maken.