Spanje: Marokkaan overleden na gewelddadige aanval

buitenland
22
11 apr 21:01
Het gezin van de man doet een dringende oproep voor financiële hulp.
De 38-jarige Marwan was slachtoffer van mishandeling op 21 maart in de gemeente Yuncos in de provincie Toledo. Afgelopen woensdag (10 april) stierf hij aan de gevolgen hiervan in het ziekenhuis Virgen de la Salud, waar hij werd opgenomen sinds de dag van het incident, bericht de Spaanse nieuwssite ABC.

Marwan werd aangevallen na een ruzie met een bestuurder van een auto, die hem bijna aanreed toen hij op het punt stond de straat over te steken, aldus de krant. De bestuurder stapte uit en na een woordenwisseling met Marwan sloeg hij hem. Marvan, vader van vier dochters, viel neer en verwondde zich aan zijn hoofd.

De krant legt uit dat zijn vrouw en vier dochters om hulp vragen om zichzelf te onderhouden en te zorgen voor de repatriëring van het lichaam van Marwan naar Marokko. Het gezin heeft momenteel niet de middelen om zich in hun dagelijks onderhoud te voorzien en redden het nu enkel dankzij de hulp van vrienden en de gemeenschap.

De krant publiceerde het nummer van een bankrekening (ES6930810212893335117911) waarop geïnteresseerde personen de weduwe van Marwan en zijn vier dochters kunnen helpen.

Andere media meldden dat twee mensen werden gearresteerd vanwege hun vermeende betrokkenheid bij de dood van Marwan.

Photocredit: abc.es
© Redactie 2019
spanje
marokkaan
overleden
aanval
hulp
familie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
gabon
vriendschappelijk
turkije
badr hari
vahid halilhodžić
algerije
rico verhoeven
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
racisme
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi