Reacties van de atlasleeuwen op loting en toernooi Afrika cup 2019

marokko
0
13 apr '19
De bondscoach en enkele spelers van de Mountakhab hebben gereageerd op de loting van de Afrika cup in Egypte.

Bondscoach Renard vertelde in een interview met Arryadia dat Marokko in een sterke poule zit met Ivoorkust, Zuid-Afrika en Namibie.
Volgens de Franse keuzeheer zit Marokko in lastige poule met tegenstanders van hoog niveau en zullen er goede voorbereidingen moeten worden getroffen door de technische staf en voetbalbond. Herve Renard kent de landen heel goed en weet dat elk team zijn eigen manier van spelen heeft focus en waakzaamheid hierbij geboden is.

Medhi Benatia reageerde ook via zijn Instagram-account op de loting en zegt dat Marokko in een enerverende groep zit. ‘’Wij zullen er alles aandoen om het maximale te geven om ons land te representeren tijdens deze competitie’’. 

 

Hakim Ziyech sprak ook met een Nigeriaanse journalist na afloop van Ajax-Juventus en gaf aan dat er in Afrika van alles mogelijk is. ‘’In Afrika is alles mogelijk als je bedenkt dat landen als Zambia ook zomaar het toernooi kan winnen’’. Wij zullen ons uiterste best doen om zo goed mogelijk te presteren en ons volk blij te maken’’.

© Redactie 2019
afrika cup
can 2019
benatia
ziyech
herve renard
atlasleeuwen
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi