Reacties van de atlasleeuwen op loting en toernooi Afrika cup 2019

sport
0
13 apr 18:55
De bondscoach en enkele spelers van de Mountakhab hebben gereageerd op de loting van de Afrika cup in Egypte.
Bondscoach Renard vertelde in een interview met Arryadia dat Marokko in een sterke poule zit met Ivoorkust, Zuid-Afrika en Namibie.

Volgens de Franse keuzeheer zit Marokko in lastige poule met tegenstanders van hoog niveau en zullen er goede voorbereidingen moeten worden getroffen door de technische staf en voetbalbond. Herve Renard kent de landen heel goed en weet dat elk team zijn eigen manier van spelen heeft focus en waakzaamheid hierbij geboden is.

Medhi Benatia reageerde ook via zijn Instagram-account op de loting en zegt dat Marokko in een enerverende groep zit. ‘’Wij zullen er alles aandoen om het maximale te geven om ons land te representeren tijdens deze competitie’’. 

 

Hakim Ziyech sprak ook met een Nigeriaanse journalist na afloop van Ajax-Juventus en gaf aan dat er in Afrika van alles mogelijk is. ‘’In Afrika is alles mogelijk als je bedenkt dat landen als Zambia ook zomaar het toernooi kan winnen’’. Wij zullen ons uiterste best doen om zo goed mogelijk te presteren en ons volk blij te maken’’.
© Redactie 2019
can 2019
benatia
ziyech
herve renard
atlasleeuwen
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
extreemrechts
moskee
pegida
racisme
islamofobie
baccalaureaat
john jorritsma
eindhoven
dgsn
geert wilders
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech