sport
3
13 apr '19
Karim el Ahmadi en Manuel Da Costa hebben de topper tussen Al Ittihad en Al Nasr in Saudi-Arabie weten te winnen van Al Nasr.

De wedstrijd staat te boek als een beladen topper in de Saudische competitie. Aan de kant van Al Ittihad stonden Karim el Ahmadi en Manuel Da Costa in de basis en deden de hele wedstrijd mee.

Aan de kant van titelkandidaat Al Nasr deed de Marokkaanse goalgetter Abderazzak Hamdallah mee en was belangrijk met twee doelpunten in de tweede helft.

Al Ittihad stond in de eerste helft met 2-0 voor en na rust scoorde Hamdallah de aansluitingstreffer. In de 74e minuut kreeg Al Nasr een penalty door een overtreding van Karim el Ahmadi en deze werd verzilverd door Hamdallah en hierdoor kwam de ploeg van Nordin Amrabat op gelijke hoogte. Amrabat moest deze wedstrijd laten schieten vanwege een blessure die hij in de vorige wedstrijd opliep.

In Marokko is er een discussie gaande omtrent Abderazzak Hamdallah die volgens velen de eerste spits van Marokko gezien zijn statistieken (goals en assists) en kan hij een belangrijke rol gaan spelen op de Afrika cup komende zomer in Egypte.

Overigens staat Hamdallah op 27 doelpunten en 6 assists in 23 wedstrijden in de Saudi Premier League en is hij tevens ook de topscoorder van de competitie.