El Ahmadi en Da Costa winnen in extremis in topper in Saudi-Arabie

sport
3
13 apr 20:15
Karim el Ahmadi en Manuel Da Costa hebben de topper tussen Al Ittihad en Al Nasr in Saudi-Arabie weten te winnen van Al Nasr.
De wedstrijd staat te boek als een beladen topper in de Saudische competitie. Aan de kant van Al Ittihad stonden Karim el Ahmadi en Manuel Da Costa in de basis en deden de hele wedstrijd mee. 

Aan de kant van titelkandidaat Al Nasr deed de Marokkaanse goalgetter Abderazzak Hamdallah mee en was belangrijk met twee doelpunten in de tweede helft. 

Al Ittihad stond in de eerste helft met 2-0 voor en na rust scoorde Hamdallah de aansluitingstreffer. In de 74e minuut kreeg Al Nasr een penalty door een overtreding van Karim el Ahmadi en deze werd verzilverd door Hamdallah en hierdoor kwam de ploeg van Nordin Amrabat op gelijke hoogte. Amrabat moest deze wedstrijd laten schieten vanwege een blessure die hij in de vorige wedstrijd opliep. 

In Marokko is er een discussie gaande omtrent Abderazzak Hamdallah die volgens velen de eerste spits van Marokko gezien zijn statistieken (goals en assists) en kan hij een belangrijke rol gaan spelen op de Afrika cup komende zomer in Egypte. 

Overigens staat Hamdallah op 27 doelpunten en 6 assists in 23 wedstrijden in de Saudi Premier League en is hij tevens ook de topscoorder van de competitie.
© Redactie 2019
el ahmadi
da costa
hamdallah
atlasleeuwen
amrabat
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
dgsn
extreemrechts
baccalaureaat
arrestatie
can2019
moskee
john jorritsma
eindhoven
duitsland
islamofobie
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech