Autoriteiten pakken shisha-cafés aan in Martil

buitenland
1
15 apr 8:05
Een aantal cafés werden zelfs gesloten.
De Marokkaanse autoriteiten pakten vrijdag shisha-cafés aan in Martil, op bevel van Yassine Jarin, de gouverneur van de prefectuur Martil, een stad aan de mediterrane kust van Marokko ten noordoosten van Tetouan.

De gouverneur gaf de autoriteiten de opdracht shisha-cafés te sluiten die niet voldeden aan de noodzakelijke wettelijke specificaties, bericht Morocco World News.

De politie nam een aantal hookahs in beslag en gaf opdracht tot het sluiten van de shisha-cafés "Bada Club" en "Lily Beach." Gebruikers van sociale media hadden de twee cafés omschreven als "een ruimte voor prostitutie".

Bewoners en maatschappelijk organisaties in Martil uitten hun genoegen over het nieuws. Sommige maatschappelijke organisaties hebben de autoriteiten opgeroepen om aan de cafés verleende licenties in te trekken om hun "overlast" te beëindigen.

De autoriteiten hebben het bevel gegeven om de cafés 30 dagen te sluiten waarna ze hun licenties definitief afnemen als ze zich niet aan de wet houden.

De autoriteiten zijn in afwachting van bevelen van de gouverneur om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen andere shishacafés die ervan verdacht worden de wet te overtreden.
© Redactie 2019
marokko
martil
shisha-cafés
autoriteiten
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
extreemrechts
moskee
pegida
racisme
islamofobie
baccalaureaat
john jorritsma
eindhoven
dgsn
geert wilders
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech