Geruchtenmolen over Lalla Salma draait op volle toeren

buitenland
8
15 apr 14:02
Afgelopen week dook op social media weer een foto op waar Lalla Salma te zien zou zijn bij het oncologiecentrum in Beni Mellal.
Het laatste publieke optreden van Lalla Salma was op 12 december 2017, zij trad toen als ceremonieleider op in het Mohammed VI Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst (MMVI) in Rabat. Hierna vond er tot op heden geen publiek optreden meer plaats en omdat Lalla Salma daarvoor prominent aanwezig was in de openbaarheid viel dit menig Marokkaan op.

Al lange tijd draait de geruchtenmolen omtrent Lalla Salma op volle toeren, want waarom zou zij niet meer in het openbaar verschijnen? De complottheorieën vlogen ons om de oren, ze zou neergestoken zijn door een zus van de Koning, ze zou zwanger zijn, ze zou plaats maken voor kroonprins Moulay El Hassan, ze zou ernstig ziek zijn, ze zou gescheiden zijn, ze zou verhuisd zijn naar een Grieks eiland. Wat de waarheid is, weet echter niemand. Een verklaring vanuit het Koninklijk Huis is nooit gegeven en ook de woordvoerders van zowel het Koninklijk Huis als de regering zwijgen in alle toonaarden.

Recentelijk dook een foto op die was genomen op het beroemde plein Djemaa El-Fna in Marrakech. Lalla Salma zou daar samen met haar dochter, prinses Khadija, geweest zijn. Afgelopen week dook een foto op waarbij Lalla Salma te zien zou zijn tijdens een bezoek aan het oncologiecentrum in Beni Mellal. In beide gevallen is de foto niet heel duidelijk. Videomateriaal is er in beide gevallen ook niet.Afbeelding bij het artikel is een archieffoto.
© Redactie 2019
marokko
lalla salma
geruchtenmolen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
egypte
arrestatie
moskee
onderwijs
mohamed morsi
syrië
saoedi-arabie
donald trump
moslimbroederschap
morsi
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech