sport
4
15 apr '19
Nabil Dirar was zondag weer eens belangrijk voor zijn ploeg Fenerbahce in de topper tegen Galatasaray.

De absolute topper in Turkije kende een vreemd wedstrijdverloop en op het veld ging het er hard aan toe. In de eerste helft kreeg Hasan Ali Kaldirim een rode rode kaart na ingrijpen van de VAR en hierdoor bleef Galatasaray in het tweede bedrijf steeds komen.

In de 66e minuut wist Henry Onyekuru op aangeven van de algerijn Soufiane Feghouli de 1-0 op het scorebord te zetten.  Het duurde echter niet lang of Nabil Dirar ontfutselde Feghouli de bal op het middenveld en kreeg de bal uiteindelijk aan de linkerkant terug, waarna er een lage voorzet volgde die door Eljif Elmas werd aangenomen en achter Fernando Muslera werd geschoten.

De scheidsrechter deelde uiteindelijk 10 kaarten uit en de wedstrijd kende in totaal 19 minuten blessuretijd wat tot veel protesten en discussies leidde bij de spelers.