Husa Agadir uitgeschakeld door El Zamalek na grote arbitrale fout

sport
0
15 apr '19
Husa Agadir is zondagavond uit in Egypte bij El Zamalek uitgeschakeld na een 1-0 verlies tegen de Egyptische topclub.

Husa Agadir wist in de heenwedstrijd in Agadir met 0-0 gelijk te spelen tegen de Afrikaanse grootmacht, maar verloor onterecht na een groot aantal gemiste kansen en een bal die achter de doellijn belandde en niet werd toegekend door de arbiter.

Husa speelde een sterke wedstrijd en wist vooral in de tweede helft veel druk te zetten op de helft van de tegenstander. In de laatste kwartier van de wedstrijd kregen de Marokkanen nog een aantal grote kansen, waarvan er een op de lat eindigde en een andere kans die uiteindelijk van achter de doellijn door de doelman eruit werd gehaald.

De club speelde een sterke toernooi en kan met opgeheven hoofd terug naar Marokko waar nog de resterende wedstrijden in de Botola Pro op de kalender staan.