Geen 'Kabbour' op televisie deze ramadan

lifestyle
0
15 apr 20:04
Het is Hassan El Fed zelf die dit bevestigde.
Na zes jaar lang te zien te zijn op het beeldscherm, zal "Kabbour" dit jaar niet worden gepland voor de maand Ramadan. Een teleurstelling voor de fans van komiek Hassan El Fed. Hij is het ook zelf die deze beslissing aan het dagblad Assabah heeft meegedeeld.

De reden aangevoerd door de komiek is de moeilijkheden die hij tegenkomt om het script van deze korte televisiereeks te schrijven. Het wordt steeds moeilijker om innovatieve ideeën te vinden en nieuwe situaties te creëren zonder te vervallen in overdaad of overdrijving, zei El Fed tegen de krant.

El Fed, die momenteel in Canada woont, legde bovendien uit dat dit soort producties, korte series die slechts enkele minuten duren, veel concentratie en voorbereiding vereisen. Hij geeft aan dat hij daar op dit moment niet toe in staat is. Zijn andere zorgen en de projecten waaraan hij werkt, laten hem niet genoeg tijd over om dit seizoen een kwaliteitsproduct te produceren.

De komiek maakte ook duidelijk gemaakt dat hij niet elk jaar tijdens de ramadan op tv-schermen aanwezig wil zijn. Bovendien, merkt hij op, werkt hij het hele jaar door en niet alleen in de maand Ramadan. Hij voegt eraan toe dat het kanaal wil dat zijn serie alleen tijdens de heilige maand wordt uitgezonden. Tegelijkertijd geeft hij er de voorkeur aan niet onder druk te werken en niet te worden beperkt door een specifieke agenda. Dit, legt hij uit, is nadelig voor de kwaliteit van het product, omdat snelheid tegengesteld is aan creativiteit.
© Redactie 2019
kabour
ramadan
televisie
hassan el fed
komiek
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
mountakhab
politie
can2019
turkije
brand
ridouan taghi
amsterdam
soedan
rotterdam
said razzouki
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso