Marokko u17 verliest tweede groepswedstrijd van Kameroen op CAN

1
18 apr '19
Marokko u17 heeft vandaag haar tweede groepswedstrijd met 2-1 verloren van Kameroen u17 op de Afrika cup u17 in Tanzania.

Marokko begon aanvankelijk sterk aan de wedstrijd en kreeg een aantal grote kansen om de score te openen. In de 22e minuut was het Tawfik Bentayeb die zijn tweede doelpunt van dit toernooi wist te maken met een geplaatst schot. Het was echter Kameroen die de wedstrijd wist te controleren en in de 72ste minuut kwam dan ook de gelijkmaker.

In de blessuretijd ging het echter weer mis in de Marokkaanse verdediging door een kapitale fout van de centrale verdediger. De spits Ismaila Seidou wist hem de bal te ontfutselen en kapte de keeper uit en tekende zo voor de winnende doelpunt voor Kameroen.

Marokko speelt nog een wedstrijd tegen Guinee aankomende zondag en lijkt de kans op de volgende ronde heel klein.