17-jarige Marokkaanse die door Saoedische echtgenoot werd mishandeld, geeft uitleg (video)

buitenland
27
20 apr '19
Safaa, het 17-jarige Marokkaanse meisje dat door haar Saoedische echtgenoot werd mishandeld, plaatste een nieuwe video waarin ze internetgebruikers informeert over haar beproeving en om hulp vraagt.

De eerste video die Safaa online plaatste en waarin de mishandeling te zien is, ging al snel viraal op social media. In een tweede video geeft Safaa uitleg over haar beproeving en vraagt ze om hulp.

De 17-jarige Safaa is oorspronkelijk afkomstig uit Temara en het slachtoffer van huiselijk geweld sinds ze ja zei tegen haar Saoedische echtgenoot. "De dag na onze bruiloft sloeg hij me, ik zei niets omdat ik geschrokken was". "Sindsdien is het een gewoonte geworden", zei Safaa.

De hel van de jonge vrouw zal maanden duren. Niet alleen sloeg haar man haar, maar hij zou haar ook opsluiten in huis. Safaa, die uitlegde dat ze enorm heeft geleden, zei: "Ik sliep alleen op karton omdat ik het niet kon uitstaan dat hij in de buurt was."

In de tweede video verklaart Safaa ook dat zij een miskraam heeft gehad vanwege het geweld dat ze onderging. Ze vraagt om hulp om uit deze situatie te komen en bedankt de mensen en media die haar video hebben gedeeld.

YouTube link

© Redactie 2019
marokkaanse
mishandeling
saoedische
echtgenoot
video
getuigenis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi