Raja en Wydad spelen gelijk in beladen derby

0
21 apr '19
De topper tussen Raja en Wydad is blijven steken bij een 2-2 gelijkspel tussen de twee rivalen.

Vandaag stond in het teken van de 126e derby de Casablanca tussen Raja en Wydad, en de wedstrijd bleef steken op een 2-2 gelijkspel. De wedstrijd vond plaats in Marrakech en kende een vurige start.

In de 13e minuut was het El Karti die voor de 1-0 zorgde, en niet veel later was het Rahimi die voor Raja de gelijkmaker wist te scoren na knullig uitverdedigen van Salaheddine Saidi. Saidi was het die net voor rust met een kopbal voor de voorsprong zorgde.

In de tweede helft kwam de topscoorder van Raja Mouhcine Iajour van de bank en met een prachtige afstandsschot in de 72e minuut was het Iajour die meteen voor de eindstand verantwoordelijk was. Wydad komt hiermee op 53 punten uit 25 wedstrijden en staat op plaats 1, Raja daarentegen staat op plaats 2 met 44 punten uit 24 wedstrijden.