Wat is uw mening over gezondheid? Doe mee aan het BARAKA-panel!

algemeen
0
24 apr '19
Vindt u het leuk om uw mening en ideeën over gezondheid met ons te delen? Doe dan mee aan het BARAKA-panel!

Hét panel voor onderzoek naar de gezondheid onder Nederlanders met een migratieachtergrond. Uw mening is voor ons heel waardevol!

Meedoen is makkelijk. Als u zich aanmeldt voor het panel, dan nodigt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) u enkele keren per jaar uit om een online vragenlijst in te vullen. Dit doen wij via e-mail. Na het ontvangen van een e-mail kunt u zelf bepalen of u meedoet aan een vragenlijst. Het invullen van de vragenlijsten duurt tussen de 5 en 20 minuten. Als bedankje voor het meedoen ontvangt u na de meeste onderzoeken een vergoeding.

Ook meedoen? Meld u aan op:  https://maraz.nl/i/JjKfOEUCc

Nora Hamdiui, onderzoeker bij het RIVM, is het BARAKA-panel gestart om meer onderzoek onder Nederlanders met een migratieachtergrond te doen.

Panelleden vertellen:
‘‘Ik help graag mee voor meer kennis over gezondheid. Niet alleen voor mezelf, maar juist ook voor mijn kinderen en kleinkinderen.”
“Ik doe mee voor gelijke gezondheidskansen.”

Op dit moment onderzoekt Nora wat Marokkaanse Nederlanders weten en denken over de ziekte hepatitis B en de hepatitis B test. Nora vertelt: “Met dit vragenlijstonderzoek kunnen we Marokkaanse Nederlanders beter informeren over hepatitis B en de test. Deelnemers ontvangen voor het invullen van de vragenlijst een cadeaubon van € 5, -. We willen zoveel mogelijk Marokkaanse Nederlanders deze vragen stellen. Daarom vragen we deelnemers om de vragenlijst ook naar twee andere personen in hun omgeving door te sturen. Voor iedere persoon die de vragenlijst ook invult, ontvangt de deelnemer opnieuw een cadeaubon van € 5, -. Juist met deze hulp wordt dit onderzoek een groot succes!”

Doe ook mee en ga naar: https://maraz.nl/i/JjKfOEUCc
Meer informatie over het BARAKA-panel vindt u op onze website https://www.rivm.nl/baraka-panel

© Redactie 2019
rivm
hepatitis b test
hepatitis b
gezondheid
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?