ONCF: Hogesnelheidstrein Al Boraq zal binnenkort de miljoenste reiziger verwelkomen

marokko
1
24 apr '19
De hogesnelheidstrein Al Boraq bereidt zich voor om een nieuwe prestatie vast te leggen: de miljoenste reiziger vervoeren sinds de lancering.

Dankzij het nieuwe concept van reizen, de onmiskenbare voordelen en het competitieve aanbod van Al Boraq (minder reistijd, assistentie op stations, comfort aan boord en stiptheid) verleidt de hogesnelheidstrein de reizigers, aldus een verklaring van de nationale spoorwegmaatschappij van Marokko (ONCF). Al Boraq werd op 26 november 2018 officieel gelanceerd.

Om de symbolische mijlpaal van de miljoenste reiziger van Al Boraq te vieren, zal ONCF volgende week een evenement organiseren op het nieuwe station Rabat Agdal, om klanten en bezoekers een feestelijke dag te bieden, meldt de verklaring. De miljoenste reiziger wordt automatisch geïdentificeerd, via het verkoopsysteem dat de miljoenste aankooptransactie van het ticket detecteert.

De gelukkige reiziger zal een geschenk krijgen dat hem beloont voor zijn keuze voor Al Boraq en alle reizigers die een aankooptransactie hebben gedaan op een van de verkoopkanalen, zullen kans maken om te winnen.

© Redactie 2019
marokko
al boraq
oncf
miljoenste
reiziger
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?