Koning Mohammed VI lanceert de constructie van het nieuwe hoofdkantoor van DGSN

marokko
2
25 apr '19
Het nieuwe hoofdkantoor zal in Rabat worden gebouwd.

Koning Mohammed VI lanceerde woensdag in het Riad district in Rabat, de start van de bouwwerkzaamheden van het nieuwe hoofdkantoor van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN).

Dit Koninklijke gebaar is een erkenning van de onvermoeibare inspanningen en aanzienlijke offers van de vrouwen en mannen van DGSN, om de veiligheid van de burgers te garanderen, hun eigendommen te beschermen en de openbare orde te bewaren, bericht het Marokkaanse persbureau MAP.

De realisatie van het nieuwe hoofdkantoor is in overeenstemming met de Koninklijke toespraak ter gelegenheid van de 17-ste verjaardag van de toetreding van de Koning tot de Troon, waarbij hij de regering opriep om de politie-instelling te voorzien van alle nodige personele en financiële middelen om haar in staat te stellen haar missies naar behoren te vervullen.

Het nieuwe hoofdkantoor van DGSN zal worden gebouwd op een totale oppervlakte van 20 hectare en zal een modern en geïntegreerd administratief complex vormen, dat alle directoraten en centrale diensten van de nationale veiligheid huisvest.

Het toekomstige hoofdkantoor, dat binnen 5 jaar zal worden gerealiseerd, omvat ook een museum, een archiefcentrum, een centrum voor sportactiviteiten, een centrum voor registratie van identiteitsgegevens en afgifte van nationale identiteitsbewijzen, een conferentieruimte met 1200 plaatsen, een computercentrum en een parkeerplaats met een capaciteit van 1500 voertuigen.

© Redactie 2019
marokko
mohammed vi
rabat
constructie
hoofdkantoor
dgsn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi