Koning Mohammed VI lanceert de constructie van het nieuwe hoofdkantoor van DGSN

buitenland
2
25 apr 9:32
Het nieuwe hoofdkantoor zal in Rabat worden gebouwd.
Koning Mohammed VI lanceerde woensdag in het Riad district in Rabat, de start van de bouwwerkzaamheden van het nieuwe hoofdkantoor van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN).

Dit Koninklijke gebaar is een erkenning van de onvermoeibare inspanningen en aanzienlijke offers van de vrouwen en mannen van DGSN, om de veiligheid van de burgers te garanderen, hun eigendommen te beschermen en de openbare orde te bewaren, bericht het Marokkaanse persbureau MAP.

De realisatie van het nieuwe hoofdkantoor is in overeenstemming met de Koninklijke toespraak ter gelegenheid van de 17-ste verjaardag van de toetreding van de Koning tot de Troon, waarbij hij de regering opriep om de politie-instelling te voorzien van alle nodige personele en financiële middelen om haar in staat te stellen haar missies naar behoren te vervullen.

Het nieuwe hoofdkantoor van DGSN zal worden gebouwd op een totale oppervlakte van 20 hectare en zal een modern en geïntegreerd administratief complex vormen, dat alle directoraten en centrale diensten van de nationale veiligheid huisvest.

Het toekomstige hoofdkantoor, dat binnen 5 jaar zal worden gerealiseerd, omvat ook een museum, een archiefcentrum, een centrum voor sportactiviteiten, een centrum voor registratie van identiteitsgegevens en afgifte van nationale identiteitsbewijzen, een conferentieruimte met 1200 plaatsen, een computercentrum en een parkeerplaats met een capaciteit van 1500 voertuigen.
© Redactie 2019
marokko
mohammed vi
rabat
constructie
hoofdkantoor
dgsn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
terrorisme
verenigde staten
rotterdam
gibraltar
afghanistan
uefa champions league
iran
noussair mazraoui
syrië
olietanker
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
eredivisie
afrika cup
rabat
moord
mohammed vi
hakim ziyech