Mohamed Jnifi laat handicap niet in de weg staan van zijn droom (video)

marokko
1
De 24-jarige Mohamed Jnifi laat zijn handicap niet in de weg staan van zijn droom om een topsporter te worden.

Mohamed Jnifi beoefent momenteel bodybuilding. De jonge atleet bereidt zich voor om binnenkort een triatlon te winnen. Jnifi werd geboren met een handicap en wil topsporter worden. Voor hem biedt het beoefenen van sport waardevolle voordelen en verbetert het geleidelijk zijn zelfrespect.

"Sport stelt mij in staat om mijn problemen te minimaliseren en mijn leed te vergeten, ik heb de beslissing genomen om te leven zoals iedereen, ondanks mijn handicap. Ik heb me aangepast en ik voel me veel beter vandaag. En dit is een tip die ik aan alle jonge mensen geef: beoefen een sport , het zal je in staat stellen om oplossingen en aanpassingen voor al je zorgen te vinden", zei Jnifi.

Oorspronkelijk afkomstig uit Taza is Mohamed Jnifi zijn geboortestad niet vergeten. Zijn eerste doel: een sportschool in het landelijk gebied openen om de mensen in zijn dorp de voordelen van sport te laten ontdekken.

"Er is geen sportschool op het platteland, niemand heeft er ooit aan gedacht om zich te richten op de jongeren die daar wonen", zei Jnifi, die oproept tot support om zijn droom waar te maken.

YouTube link

Videocredit: Lefr360.ma

© Redactie 2019
marokko
handicap
droom
topsporter
taza
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?