Ajax met Mazraoui naar Tottenham Hotspur

sport
6
29 apr '19
Trainer Erik ten Hag heeft Noussair Mazraoui opgenomen in zijn selectie voor het eerste duel van Ajax van dinsdagavond met Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League.

De rechtsback lijkt op tijd hersteld van de enkelblessure die hij twee weken geleden opliep in de uitwedstrijd met Juventus. Mazraoui speelde een voorname rol in de succesvolle Europese campagne van Ajax. Hij scoorde tegen Bayern München en Benfica en maakte met een sliding in het uitduel met Real Madrid de 3-0 van Dusan Tadic mogelijk. Mazraoui bezorgt trainer Ten Hag een luxeprobleem met zijn snelle herstel. Hij werd de laatste weken uitstekend vervangen door Joël Veltman.

,,Mazraoui heeft twee keer volledig getraind en doet zo ook weer mee", zei Ten Hag even voor de training in het fonkelnieuwe stadion van de Spurs. ,,Het ziet er goed uit."

Mazraoui werd de laatste duels uitstekend vervangen door Joël Veltman. Toch lijkt het erop dat de international van Marokko als basisspeler terugkeert in de formatie van Ajax. Ten Hag wilde zoals gebruikelijk zijn opstelling nog niet prijsgeven. ,,Ik ben alleen maar blij dat we weer over een fitte selectie beschikken", zei de coach.Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind en Tagliafico; Van de Beek, Schöne en De Jong; Ziyech, Tadic en Neres.

Ajax traint maandagavond vanaf 19.30 uur nog in het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur.

© MAROKKO.NL 2019
ajax
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
tottenham hotspur
erik ten hag
noussair mazraoui
champions league
finale
real madrid
dusan tadic
benfica
bayern munchen
joel veltman
juventus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?