Kroonprins Moulay El Hassan viert 16e verjaardag

marokko
0
8 mei '19
De koninklijke familie en de Marokkaanse bevolking vieren vandaag de zestiende verjaardag van kroonprins Moulay El Hassan

Naarmate de kroonprins ouder wordt zien we hem meer en meer verschijnen op diplomatieke aangelegenheden. De 16e verjaardag van de prins is dus een prima gelegenheid om even stil te staan bij wat de kroonprins de afgelopen tijd allemaal heeft gedaan.

Inauguratieceremonie Stichting Abu Bakr El Kadiri Op 29 april was de prins op het hoofdkantoor van de Stichting Abu Bakr El Kadiri voor de inauguratieceremonie van de stichting. De stichting heeft als doel het versterken van het gevoel van patriottisme bij jonge Marokkanen.

Opening landbouwtentoonstelling Op 16 april zat de prins in Sahrij Souani in Meknes de opening voor van de 14e editie van de Internationale Landbouwtentoonstelling in Marokko (SIAM-2019), die plaatsvond van 16 tot 21 april.

Ontvangst Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle Op 23 februari ontving de prins, in het paleis in Rabat, Prins Harry van Engeland, Hertog van Sussex en zijn vrouw Prinses Meghan Markle, Hertogin van Sussex, die een bezoek bracht aan het Koninkrijk.

Begrafenis graaf van Parijs Op 2 februari vertegenwoordigde de prins Zijne Majesteit Koning Mohammed VI bij de begrafenis van de graaf van Parijs, Henri d'Orléans, die plaatsvond in de Koninklijke Kapel van Saint Louis in Dreux (80 km van Parijs).

Royal Equestrian Sports Complex  Op 16 december 2018 was de prins voorzitter van het Royal Equestrian Sports Complex in Tbourida van Dar Es Salaam in Rabat, de finale van de zesde editie van de Coupe du Trône des clubs.

Begrafenis dichter Ali Skalli Hussaini Op 6 november 2018 was de prins aanwezig bij de begrafenis van de dichter Ali Skalli Hussaini, tevens auteur van de woorden van het volkslied, die stierf op 86-jarige leeftijd.

Jumping Grand Prix van Koning Mohammed VI in El Jadida Op 21 oktober 2018 was de prins voorzitter van de Jumping Grand Prix van Koning Mohammed VI in El Jadida. Dit was de 3e en laatste etappe van de 9e Koninklijke Tour van Marokko, een vierdaagse internationale competitie van de 11e editie van de Salon du Cheval

Jumping Competitive Contest aan de Temara Royal Cavalry School Op 23 september 2018 was de prins aanwezig bij de uitreiking van de Grand Prix van Koning Mohammed VI van de Jumping Competitive Contest aan de Temara Royal Cavalry School.

© MAROKKO.NL 2019
marokko
verjaardag
kroonprins moulay el hassan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?