Ziyech: ik had vaker moeten scoren

marokko
6
9 mei '19
Hakim Ziyech was keihard voor zichzelf na de schlemielige uitschakeling van Ajax in de halve eindstrijd van de Champions League. Hij verspeelde met zijn ploeg een voorsprong van 2-0, na de zege van vorige week in Londen (1-0).

Lucas Moura maakte in de 96e minuut zijn derde treffer: 2-3. Ziyech schoot Ajax vlak voor rust op een ogenschijnlijke veilige voorsprong: 2-0. Hij trapte bij een gelijke stand (2-2) ook op de paal. "Ik had zeker eenmaal vaker moeten scoren", zei de international van Marokko. "Die bal op de paal, maar ik kreeg nog meer kansen. Ik neem me dat zeker kwalijk."

"Dit is een mokerslag", zei Ziyech over de uitschakeling. "Dit komt keihard aan. We speelden niet optimaal en we krijgen misschien iets te gemakkelijk doelpunten tegen. Maar we hebben gevochten en dan doet het pijn als dat derde doelpunt nog zo laat valt."