Loubna Abidar verloofd met Egyptische zakenman

lifestyle
1
10 mei '19
De controversiële Marokkaanse actrice Loubna Abidar is bezig met de voorbereidingen voor haar bruiloft met een Egyptische zakenman. De actrice, bekend van de film Much Loved heeft het nieuws op sociale netwerken aangekondigd.
De Marokkaanse actrice, die bekend werd door haar rol in de film Zine Li Fik (Much Loved) heeft aan haar volgers op sociale netwerken het gelukkig nieuws aangekondigd. 

De 33-jarige stapt binnenkort voor de tweede keer in het huwelijksbootje. "Ik ben terug, Ramadan Mubarak voor al mijn moslimvrienden, ik ben om professionele redenen verdwenen, ik bereid me voor op het Filmfestival van Cannes, maar ook op mijn toekomstige bruiloft, ik zal je binnenkort meer informatie geven." aldus Abidar op haar Facebook-account. 

De kersverse verloofde van de actrice is een Marokkaans-Egyptische zakenman die in Frankrijk woont. Loubna Abidar zou hem hebben ontmoet op de internationale luchthaven van Caïro. De actrice was eerder getrouwd met een Braziliaan met wie ze een dochter had. Ze scheidden in april 2017.

Laila Abidar moest in april 2016 na het verschijnen van haar autobiografie, La Dangereuse, Marokko verlaten om zich in Parijs te vestigen nadat ze in Casablanca is aangevallen. Ze ontving veel kritiek over haal rol in de film van Nabil Ayouch. De actrice is binnenkort samen met Rafik Boubker te zien in de nieuwe film, Hawa (Eve).
© MAROKKO.NL 2019
marokko
loubna abidar
much loved
zine li fik
la dangereuse
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
china
duitsland
italië
afc ajax
ridouan taghi
mocromaffia
frankrijk
lombardije
marengo
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
transfer talks
mohammed vi