Wydad verliest van RSB Berkane en maakt strijd om titel spannend

sport
2
14 mei '19
Wydad Casablanca heeft vandaag haar inhaalwedstrijd tegen RSB Berkane met 3-2 verloren.

De wedstrijd die pas om 22:00 Marokkaanse tijd van start ging werd met 3-2 verloren en houdt zo de strijd om het kampioenschap met Raja nog spannend.

Les Rouges kwamen al binnen 5 minuten op een 0-1 voorsprong, maar gaven die al snel weg tegen een sterk spelend Berkane. Na rust wist Berkane dat in eigen huis speelde de 2-1 te maken en werd de wedstrijd wat harder en onsportiever, met veel tackles en overtredingen over en weer. In de 73e minuut was het Achraf Dari die de gelijkmaker wist binnen te schieten na slecht uitverdedigen aan de kant van de thuisploeg.

Uiteindelijk was het Kodjo Laba die na een mooie steekpass de bal met een fijne stift achter doelman Tagnaouti wist te plaatsen. Wydad staat momenteel op de 1e plaats met 54 punten en Raja staat op de tweede plaats met 52 punten, weliswaar met een wedstrijd meer gespeeld. Met nog 3 wedstrijden te spelen voor Wydad wordt de titelstrijd nog spannend tussen de twee rivalen.