Marokkaanse Bad Boys-regisseurs maken vervolg op Patser

lifestyle
1
15 mei 17:14
Regisseurs van de nieuwe film Bad Boys 3 met Will Smith in de hoofdrol gaan een vervolg maken op de Vlaams-Nederlandse film Patser. Dit maakte het Brusselse productiehuis A-Team woensdag bekend op het filmfestival in Cannes, meldt Het Laatste Nieuws.
Het Marokkaans-Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah brak het afgelopen jaar internationaal door met hun Vlaams-Nederlandse film Patser, waarin Ali B een rol speelde als maffiabaas en de Vlaamse hoofdrolspeler Matteo Simoni straatboef Adamo speelde.

Buiten Nederland en België kwam de film uit onder de naam Gangsta. De regisseurs gaan een nieuwe film maken die is gebaseerd op de Antwerpse onderwereld, met als titel Gangstas (Patsers). “De film heeft hetzelfde universum en dezelfde hoofdrolspelers die dan wel vijf jaar ouder zijn. Het geheel zal ernstiger zijn”, aldus de producent.

Patser was de derde film van regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. De misdaadfilm vertelt het verhaal van vier jongeren uit Antwerpen die een cokedeal saboteren en de drugs zelf verpatsen. Daardoor ontstaat er een bendeoorlog die in Amsterdam, Antwerpen en Marokko wordt uitgevochten.

Adil El Arbi en Bilall Fallah zijn momenteel in Florida bezig met de opnames van Bad Boys For Life met Will Smith in de hoofdrol. De Bad Boys-films vertellen over een roekeloos agentenduo.
© ANP 2019
bad boys
will smith
bilall fallah
adil el arbi
matteo simoni
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
terrorisme
teheran
moskee
genocide
golf
openbaar vervoer
bosnië en herzegovina
vision 2030
palestina
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
politie
spanje
eredivisie
mohammed vi
rabat
moord
afrika cup
dgsn