Oussama Idrissi: Hakim Ziyech beste speler van de eredivisie

sport
1
15 mei 20:30
Kersvers international Oussama Idrissi werd geïnterviewd in het AFAS-stadion van AZ door voetbalzone en daarin kwamen een aantal topics aan bod.
Idrissi vertelde over zijn eigen voetballoopbaan en wat zijn ambities zijn voor de toekomst. Volgens de dribbelaar is de top 8 van Engeland of Spanje haalbaar en doet hij er alles aan om zichzelf te ontwikkelen. ''Ik werd hard tijdens trainingen en wedstrijden, om meer doelpunten te maken en belangrijker te zijn voor mijn team''. 

Op de vraag wie de beste speler is van de eredivisie antwoordde de international zonder na te denken, ''dat is Hakim Ziyech.'' Idrissi heeft in de laatste kwalificatiewedstrijd tegen Malawi zijn debuut gemaakt voor de atlasleeuwen en is nu officieel speler van Marokko. Dit seizoen was de buitenspeler goed voor 14 doelpunten en 7 assists en kan hij terugkijken op een geslaagd seizoen. 

Voor Idrissi breken spannende tijden aan, omdat hij grote kans maakt om deel te maken van de selectie die meegaat naar de Afrika cup volgende maand. Herve Renard is gecharmeerd van de AZ-speler en ziet in hem de toekomst van het Marokkaanse voetbal samen met spelers als Hakimi en Mazraoui. 
© Redactie 2019
atlasleeuwen
idrissi
afrika cup
can 2019
az
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
terrorisme
verenigde staten
rotterdam
gibraltar
afghanistan
uefa champions league
iran
noussair mazraoui
syrië
olietanker
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
eredivisie
afrika cup
rabat
moord
mohammed vi
hakim ziyech