Oussama Idrissi: Hakim Ziyech beste speler van de eredivisie

sport
1
15 mei 20:30
Kersvers international Oussama Idrissi werd geïnterviewd in het AFAS-stadion van AZ door voetbalzone en daarin kwamen een aantal topics aan bod.
Idrissi vertelde over zijn eigen voetballoopbaan en wat zijn ambities zijn voor de toekomst. Volgens de dribbelaar is de top 8 van Engeland of Spanje haalbaar en doet hij er alles aan om zichzelf te ontwikkelen. ''Ik werd hard tijdens trainingen en wedstrijden, om meer doelpunten te maken en belangrijker te zijn voor mijn team''. 

Op de vraag wie de beste speler is van de eredivisie antwoordde de international zonder na te denken, ''dat is Hakim Ziyech.'' Idrissi heeft in de laatste kwalificatiewedstrijd tegen Malawi zijn debuut gemaakt voor de atlasleeuwen en is nu officieel speler van Marokko. Dit seizoen was de buitenspeler goed voor 14 doelpunten en 7 assists en kan hij terugkijken op een geslaagd seizoen. 

Voor Idrissi breken spannende tijden aan, omdat hij grote kans maakt om deel te maken van de selectie die meegaat naar de Afrika cup volgende maand. Herve Renard is gecharmeerd van de AZ-speler en ziet in hem de toekomst van het Marokkaanse voetbal samen met spelers als Hakimi en Mazraoui. 
© Redactie 2019
atlasleeuwen
idrissi
can2019
az
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
moord
politie
peter r. de vries
amsterdam
justitie
ridouan taghi
can2019
mocromaffia
irak
leger
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso