Belhanda verovert met Galatasaray Turkse beker

0
16 mei '19
Younes Belhanda heeft vandaag de Turkse beker weten te winnen met zijn ploeg Galatasaray.

De ervaren Marokkaanse international won met Galatasaray met 3-1 in de finale van Akhisarspor en stond in de basis bij de Turkse topclub.

De doelpuntenmakers in deze wedstrijd waren Gumus, Feghouli en Diagne, en de wedstrijd werd pas laat beslist door de Turkse formatie. lang stond het 1-0 voor Akhisarspor, maar in de 80ste minuut kreeg Galatasaray een penalty waardoor het langszij kwam. In de 88e minuut was het Algerijns international Feghouli die zijn ploeg op voorsprong bracht, en in de 94e minuut tekende Diagne voor de 3-1 eindstand.

Belhanda speelt met zijn ploeg nog twee wedstrijden in de competitie en staat op de 1e plaats samen met Istanbul Basaksehir en kan dus nog de Turkse landstitel winnen.