Duitsland: Marokkaan gezocht in Europa voor moord ex-vrouw

buitenland
5
17 mei 19:11
De Duitse autoriteiten hebben deze week een Europees arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de Marokkaan, Mohamed S.
De Duitsers hebben een beloning uitgeloofd van €3.000,- voor informatie die kan leiden tot aanhouding van Mohamed S. Volgens de politie zou de voortvluchtige "extreem gewelddadig en gevaarlijk" zijn. "Uit de meest recente onderzoeken van de Duitse politie blijkt dat Mohamed S. van plan is om gewapend naar de Spaanse grens met Marokko te vluchten", aldus de Spaanse krant El Cierre Digital.

De Duitse politie heeft al sinds een week de klopjacht geopend op de man. De verdachte stak op donderdag 9 mei de Duitse grens over via België na het vermoorden van zijn ex-partner Fatima (44) in Offenbach, Frankfurt. De 42- jarige Mohamed S. is in Marokko geboren en heeft "zwarte ogen, een baard en zwart haar en is 1,98 meter lang".

De moord op Fatima gebeurde afgelopen donderdag op straat in het centrum van Offenbach. "Om 19.00 uur stopte Mohamed S. zijn huurauto naast de auto van zijn ex-vrouw, Fatima T., die op dat moment op haar 13-jarige zoon zat te wachten. Hij vroeg haar om het raam van haar auto te laten zakken en schoot haar vervolgens neer. ", aldus de Spaanse media.
© MAROKKO.NL 2019
duitsland
moord
interpol
ex-vrouw
mohamed s
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
egypte
arrestatie
syrië
iran
moskee
onderwijs
donald trump
mohamed morsi
turkije
benjamin netanyahu
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech