Extra vluchten Marokko-Egypte tijdens Afrika Cup

buitenland
0
25 mei 16:41
De regering start in samenwerking met Royal Air Maroc extra vluchten tussen Marokko en Egypte zodat supporters de Atlasleeuwen in Egypte kunnen ondersteunen.
Het ministerie van Jeugd en Sport onderzoekt in samenwerking met Royal Air Maroc manieren om extra vluchten tussen meerdere Marokkaanse en Egyptische luchthavens op te zetten om het verkeer van duizenden Marokkaanse fans te versoepelen, zo meldt de krant Al Ahdath Al Maghribia. De eerste gesprekken hebben al plaatsgevonden tussen het ministerie van Rachid Talbi Alami en de FRMF.

Er wordt nagedacht over het aanbieden van een ticket waarmee supporters de drie poolwedstrijden van Marokko kunnen bijwonen. De ticket bevat een heenreis op de dag vóór de eerste wedstrijd van de Atlasleeuwen en een terugreis op de dag ná de derde groepswedstrijd, aldus een bron tegenover le360. Als Marokko de eerste ronde overleeft zullen ééndaagse retourtickets beschikbaar worden gesteld aan supporters.

De voorbereidingen voor de Afrika Cup zijn dus in volle gang om het Marokkaanse publiek, tegen redelijke prijzen, massaal naar Egypte te laten afreizen om de Atlasleeuwen te ondersteunen tijden de African Cup of Nations, die van 21 juni tot 19 juli in Egypte zal plaatsvinden.
© MAROKKO.NL 2019
atlasleeuwen
marokko
can2019
egypte
ram
vluchten
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
egypte
arrestatie
syrië
iran
moskee
onderwijs
donald trump
mohamed morsi
turkije
benjamin netanyahu
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech