Wydad coach Benzarti uit kritiek op VAR

0
26 mei '19
Wydad Casablanca trainier Faouzi Benzarti heeft in een persconferentie gereageerd op de VAR en de invloed van de scheidsrechter in de CAF Finale van afgelopen vrijdag.

Wydad speelde afgelopen vrijdag de eerste finalewedstrijd thuis tegen Esperance Tunis voor de CAF Champions league. Wydad kwam in de eerste helft op een 1-0 achterstand, en na rust moesten de Marokkanen nog verder met tien man, na een rode kaart voor middenvelder Ibrahim Nakkach.

Wydad herpakte zich echter goed in de tweede helft en wist in de laatste 10 minuten nog op gelijke hoogte komen. Een vrije trap werd doorgekopt in de zestien en kwam uiteindelijk bij Cheikh Coumara die met een harde kopbal de gelijkmaker wist te scoren.

Benzarti hekelde in de persconferentie het gebruik van de VAR, omdat volgens hem Wydad recht had op een penalty en een doelpunt onterecht is afgekeurd door de scheidsrechter.