Moord Dublin: Moordverdachte gearresteerd

buitenland
2
30 mei '19
Een 16-jarige jongen word beschuldigd van het vermoorden van Azzam Raguragui in het zuiden van Dublin eerder deze maand.

De verdachte werd afgelopen dinsdag op het station Dundrum Garda gearresteerd en verscheen dezelfde dag voor de jeugdrechter in Dublin, vergezeld door zijn vader en zijn advocaat. De advocaat van de verdachte stemde in met het verzoek van de staat om de jongen voor een week op te sluiten voor een tweede zitting van jeugdrechtbank op 5 juni.

Het Marokkaanse slachtoffer werd eerder deze maand onderweg naar een Iftar in de lokale moskee doodgestoken. Hulpdiensten hebben tevergeefs het 18-jarige slachtoffer proberen te redden. De zwaargewonde tiener werd met spoed overgebracht naar het St. James's Hospital, waar hij kort na aankomst aan zijn verwondingen overleed.

Honderden mensen bezochten de begrafenis van Azzam Raguragui in de Clonskeagh-moskee in Dublin op 17 mei. De Ierse jongen van Marokkaanse afkomst ging naar de Ballinteer Community School en zou volgende maand zijn diploma ontvangen. Zijn vader Abderrahman en moeder Hajiba Elouaddaf wonen als sinds eind jaren negentig in Ierland.

© MAROKKO.NL 2019
dublin
moord
steekpartij
finsbury park
azzam raguragui
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?