Broer Gigi Hadid brengt videoclip uit gefilmd in Palestina (video)

buitenland
0
1 jun '19
De jongere broer van supermodel Gigi Hadid heeft op zijn Instagram een videoclip geplaatst over zijn recente bezoek aan de bezette Palestijnse gebieden

Anwar Hadid, de jongere broer van supermodel Gigi Hadid, heeft een videoclip uitgebracht die hij filmde tijdens zijn recente bezoek aan de bezette Palestijnse gebieden. De 19-jarige Anwar Hadid heeft de videoclip genaamd 'Progression 101' geüpload naar zijn Instagram als onderdeel van zijn debuutalbum 'Bleach'. De video neemt kijkers mee door de straten van de West Bank en belicht enkele van de vele onrechtvaardigheden die de Palestijnen dagelijks doormaken.

Anwar is de zoon van de in Nazareth geboren Palestijnse projectontwikkelaar Mohammad Hadid en de Nederlandse Yolanda Hadid. Het gezin plaatst regelmatig berichten over Palestina. In mei vorig jaar benadrukte Gigi haar solidariteit met de Palestijnen die deelnamen aan de "Great March of Return" in de belegerde Gazastrook. En een aantal maanden geleden nam haar zus Bella Hadid deel aan een protest in Londen tegen de erkenning van Jeruzalem als de hoofdstad van Israël door de Amerikaanse president Donald Trump.

© MAROKKO.NL 2019
palestina
gigi hadid
anwar hadid
bella hadid
west bank
gazastrook
videoclip
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi