Kroonprins Moulay El Hassan neemt baccalaureaat examen af op openbare school

marokko
15
3 jun '19
Kroonprins Moulay El Hassan zal dit jaar het regionale baccalaureaat examen afleggen op een openbare school.

De kroonprins gaat de baccalaureaat examens op de openbare middelbare school Dar Essalam afleggen. Dat melden bronnen tegen dagblad Al Ayam. Meerdere ambtenaren hebben als voorbereiding op de komst van de kroonprins de openbare school bezocht. De kroonprins heeft in 2017 voor het laatst examens afgelegd op dezelfde middelbare school. De regionale examens zullen plaatsvinden van 8 tot en met 10 juni.

De jonge kroonprins heeft op 8 mei zijn 16e verjaardag gevierd en speelde de afgelopen maanden een belangrijke rol op vele internationale evenementen. De verschijningen van de kroonprins samen met zijn vader tijdens officiële evenementen werden door de Marokkaanse en Europese pers opgemerkt en toegejuicht. Moulay El Hassan vertoonde vooral tijdens zijn deelname aan de One Planet Summit in Frankrijk sterke leiderschapscompetenties, waardoor hij de aandacht trok van de Franse pers die opmerkte dat hij de "jongste deelnemer" was op de top. De Spaanse krant El Mundo omschreef de kroonprins als "begaafd en een polyglot."

Polyglot is iemand met een hoge graad van taalbeheersing die zich in verschillende talen vlot kan uitdrukken. (Wij moesten het ook even opzoeken)

© MAROKKO.NL 2019
marokko
baccalaureaat
examen
kroonprins
moulay el hassan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?