Laatste nieuws
1 t/m 15 (van 57213 artikelen)
18:30
De Marokkaanse voetbalbond wil aanvaller Hamdallah graag terughalen bij de nationale ploeg voor de CAN die deze week van start gaat.
18:17
De afgezette Egyptische president Mohamed Morsi is dood. Hij viel volgens de staatstelevisie flauw in de rechtszaal en zou vervolgens zijn overleden.
17:20
Cairo stopte in 2012 aardgasleveringen aan Israël
16:10
Iran gaat meer uranium verrijken. De Iraanse Atoomenergieorganisatie (AEOI) heeft bekendgemaakt dat er op 27 juni meer dan de toegestane 300 kilo licht verrijkt uranium zal zijn.
15:06
Een van de twee mannen die wordt verdacht van betrokkenheid bij het doodschieten van de Rotterdamse scholiere Humeyra (16), komt vrij uit voorarrest. De rechtbank in Rotterdam heeft dat maandag besloten tijdens een tweede niet-inhoudelijke zitting.
14:04
De islamitische onderwijsinstelling EIUAS in Rotterdam mag zich van onderwijsminister Ingrid van Engelshoven geen hogeschool meer noemen. De instelling verliest haar bevoegdheid om graden te verlenen, meldt het ministerie van Onderwijs.
13:47
De rechtszaak tegen Geert Wilders, die vanaf volgende week op de planning staat, kan volgens zijn advocaat niet doorgaan. Advocaat Geert-Jan Knoops vindt dat de nieuwe ontwikkelingen in het hoger beroep eerst onderzocht moeten worden.
13:04
De feestelijke opening van de alcoholvrije Saoedische nachtclub is afgelopen donderdag stopgezet wegens misbruik vergunning
12:12
De jongeman liep afgelopen zaterdag zware brandwonden op aan zijn gezicht als gevolg van de ontploffing van een gasfles in een winkel in Dakhla
11:08
Sara Netanyahu werd beschuldigd van fraude en het verkwanselen van ruim €100.000 aan belastinggeld
10:17
Premier Benjamin Netayahu heeft een Israëlische nederzetting ingehuldigd op de Golanhoogte, een deel van Syrisch grondgebied dat door de Joodse staat is geannexeerd.
16 jun 20:46
Ondanks twee doelpunten van Ajacied Hakim Ziyech is Marokko er niet in geslaagd om Zambia te verslaan. In de laatste oefenwedstrijd voor de Afrika Cup werd het 2-3 voor het bezoekende land.
16 jun 20:34
Een Duitse rechtbank heeft afgelopen vrijdag het verbod van de gemeente op de burkini in openbare zwembaden ongeldig verklaard.
16 jun 19:46
Israël vernoemt een nieuwe nederzetting op de Golanhoogten naar de Amerikaanse president Donald Trump.
16 jun 19:43
Het slachtoffers stierf als gevolg van schotwonden. Het ontleedde lichaam werd later gevonden langs een weg buiten Istanbul.
1 2 3 > >>

Populaire tags
moskee
syrië
pegida
extreemrechts
john jorritsma
islamofobie
palestina
arrestatie
dgsn
duitsland
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech