Orlando Bloom pronkt met opgezet skelet van zijn Marokkaanse hond

lifestyle
4
12 jun 19:27
Bloom gaf ook toe dat hij het skelet van zijn geliefde Marokkaanse hond elke nacht welterusten wenst.
De Britse acteur Orlando Bloom heeft het skelet van zijn hond opgezet in zijn huis omdat hij het verlies van zijn geadopteerde Marokkaanse hond maar niet kan loslaten. Bloom vond de straathond, die hij 'Sidi' noemde, in 2005 op de set van de film 'Kingdom of Heaven', en besloot om het beest mee naar huis te nemen. Sidi stierf 11 jaar later in september 2016 aan leverkanker.

Bloom plaatste een foto van het opgezette beest op Instagram met het onderschrift "Mans best friend…when you can’t let go". De acteur, onder meer bekend van zijn rol in Pirates of the Carribean, Lord Of The Rings en andere kaskrakers, verklaarde de merkwaardige keuze om zijn overleden hond op te zetten in een interview met het tijdschrift Dog's Monthly.

"Hij was geweldig gezelschap en ik was erg overstuur toen hij stierf. Ik liet zijn skelet opzetten zodat hij altijd bij me blijft", verklaarde de 42-jarige acteur. "Ik weet dat dat voor sommige mensen een beetje vreemd is, maar het is vrij smaakvol gedaan en ik kan hem nog welterusten wensen," voegde Bloom toe.

"Ik ben Brits en we zijn een land van hondenliefhebbers", zei Bloom. "Maar zelfs als ik geen Brit was, zou ik toch een dierenliefhebber en vooral een hondenliefhebber zijn. Ik kan het gewoon niet helpen."
© MAROKKO.NL 2019
marokko
casablanca
orland bloom
hond
sidi
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
terrorisme
gibraltar
rotterdam
verenigde staten
syrië
iran
daesh
afghanistan
olietanker
hardi n
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
eredivisie
afrika cup
rabat
moord
mohammed vi
hakim ziyech