Keert Hamdallah weer terug bij de Mountakhab?

sport
0
17 jun '19
De Marokkaanse voetbalbond wil aanvaller Hamdallah graag terughalen bij de nationale ploeg voor de CAN die deze week van start gaat.
Hamdallah die vorige week na de wedstrijd tegen Gambia de trainingskamp van Marokko verliet na onenigheid zal door de FRMF benaderd worden voor een snelle terugkeer. De Marokkaanse voetbalsupporters scandeerden zijn naam veelvuldig in de wedstrijd tegen Zambia van gistermiddag, en ook op social media kwam de aanvaller veelvuldig in beeld als de belangrijkste spits die Marokko op dit moment heeft. 

Faycal Fajr die volgens de media de grote oorzaak is van het vertrekken van Hamdallah stuurde op social media al zijn excuses naar zijn ploeggenoot en die reageerde er positief op. Aangezien Hamdalllah niet kwam opdagen voor een medische controle voor zijn vermeende blessure, kan Marokko officieel geen vervanger meenemen naar Egypte en reist Marokko dus mogelijk met 22 spelers naar de CAN. tenzij de aanvaller vandaag of morgen aansluit bij de nationale ploeg en zijn terugkeer hersteld wordt.

Wordt vervolgd.....
© Redactie 2019
atlasleeuwen
hamdallah
mountakhab
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi