Latifa Raafat (53) is zwanger (video)
De Marokkaanse diva maakte een einde aan de geruchten door haar zwangerschap bekend te maken tijdens een concert in Agadir afgelopen weekend
19 June 2019
shownieuws

Op 53-jarige leeftijd maakte de diva afgelopen weekend van de gelegenheid gebruik om de geruchten te bevestigen. Gekleed in een mooie witte jurk laat ze vol trots haar zwangere buik zien.

In een interview zei Latifa Raafat dat ze heel blij is. "Ik ben erg ontroerd door het feit dat mijn fans en publiek hun vreugde uiten over mijn zwangerschap. Ik vraag ze om voor me te bidden." Veel fans hebben de zangeres online gefeliciteerd, anderen zetten vraagtekens bij de late zwangerschap van de diva en bij haar huwelijk.

"Meestal reageer ik niet op negativiteit, maar als mijn waardigheid in het geding komt, sta ik mezelf toe om te reageren. Ik ben in 1994 gescheiden en hertrouwd, en dat is een gegeven dat niet veel mensen over mij weten. Ik hoef mijn privéleven niet te delen en dat is mijn recht. Sommigen zeggen zelfs dat ik op deze leeftijd niet meer zwanger kan worden. God gaf me een geschenk, ongeacht de negatieve reacties ga ik dat geschenk niet weigeren" reageerde Latifa Raafat.

Het nieuws over de zwangerschap van Latifa Raafat trok ook de aandacht van Marokkaanse beroemdheden. Latifa is overspoeld met felicitaties en gelukswensen van onder meer Dounia Batma, Zina Daoudia, Iman El Bani, Asma Lmnawar en Samira Said.

marokko
agadir
latifa raafat
zwanger
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi