Afellay weet niet of hij Basel al redt

sport
0
20 jun '19
Ibrahim Afellay weet nog niet of hij volgende maand al inzetbaar is tijdens de eerste ontmoeting van PSV tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League. "We gaan nu lekker aan de slag", zei hij voor de camera van PSV TV.

"We gaan lekker trainen. Als ik er klaar voor ben en de trainer me nodig heeft, dan zal ik me uiterste best doen. ". Afellay speelde het afgelopen anderhalf jaar wegens aanhoudend blessureleed geen enkele wedstrijd. Hij keerde in maart al terug naar Eindhoven, aanvankelijk alleen met de bedoeling om bij zijn oude club aan zijn herstel te werken. "Ik wilde weer fit worden. Het was niet de intentie om hier een contract te tekenen. Maar zo is het wel gelopen. Voor beide partijen is het een win-winsituatie", denkt de 33-jarige middenvelder. "We gaan er een mooi seizoen van maken. Ik wil gezond blijven en een club als PSV moet natuurlijk altijd om de titel strijden."

Afellay doorliep de jeugdopleiding van PSV en tekende in 2011 bij FC Barcelona. Verschillende zware (knie)blessures hielden de 53-voudig international van Oranje daarna vaak aan de kant. Via Schalke 04, Olympiakos Piraeus en Stoke City is hij nu teruggekeerd op het oude nest

© ANP 2019
ibrahim afellay
eindhoven
psv
fc basel
stoke city fc
olympiakos piraeus
fc schalke 04
uefa champions league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi