Afrika Cup: Vanavond Marokko - Namibië

marokko
4
23 jun '19
Marokkaanse fans zijn aangekomen in Caïro om de Atlasleeuwen aan te moedigen tijdens de eerste wedstrijden in de groepsfase van de Afrika Cup (CAN)
De eerste golf van het Marokkaanse legioen arriveerde zaterdag op de internationale luchthaven van Caïro aan boord van Royal Air Maroc (RAM) uit verschillende steden van het koninkrijk om de Atlasleeuwen een handje te helpen op het continentale voetbalevenement.

In verklaringen van het Marokkaanse persbureau (MAP) betuigen supporters hun volledige steun en vertrouwen in de leeuwen van de Atlas. Vol optimisme en vertrouwen kijken ze uit naar de eerste wedstrijd tegen Namibië, die cruciaal zal zijn voor de rest van de competitie in groep D.

RAM-directeur in Caïro, Montassir Bensaid, verzekerde dat de aankomst en opvang van Marokkaanse supporters op de luchthaven van Caïro vlot en georganiseerd verloopt. Alle nodige maatregelen zijn genomen om de nodige informatie aan de Marokkaanse fans te verstrekken en de wachttijd op de luchthaven te verkorten.

De Atlasleeuwen spelen vanavond hun eerst wedstrijd tegen Namibië. Marokko zit ingedeeld in Groep D, naast Namibië, Ivoorkust en Zuid-Afrika. Voor de volgende volgende wedstrijden verwacht de nationale luchtvaartmaatschappij nog meer fans te verwelkomen.
© MAROKKO.NL 2019
marokko
atlasleeuwen
egyte
cairo
namibie
can 2019
afrika cup
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi