Marrakech: 4 mensen gearresteerd voor ontvoering

marokko
0
1 jul '19
Zondag zijn vier personen van tussen de 25 en 27 jaar gearresteerd vanwege betrokkenheid bij een gewelddadige ontvoering in Marrakech

Het slachtoffer werd overmeesterd toen hij vlakbij zijn woning in Marrakech uit zijn auto stapte. De man werd zijn eigen auto weer in geduwd waarna de daders ook instapten en wegreden, een handlanger reed in een andere auto achter de mannen aan. De vrouw van het slachtoffer was getuige van de ontvoering en schakelde de hulpdiensten in.

Uitgebreid veldonderzoek, geïnitieerd door de gerechtelijke politie, resulteerde niet lang daarna in de vondst van de auto van het slachtoffer in 'Lala Takrkost' net buiten de stad. In de auto werden de drie verdachten en het geboeide slachtoffer aangetroffen. De vierde verdachte werd later gearresteerd aan boord van de gehuurde auto die bij de ontvoering was gebruikt.

Voorlopige resultaten van het onderzoek toonden aan dat de ontvoerders en het slachtoffer geen onbekenden zijn van elkaar. Het slachtoffer is betrokken geweest bij meerdere gevallen van fraude en valsheid in geschrifte. De vier verdachten zijn gearresteerd en ook het slachtoffer wordt door de gerechtelijke politie ondervraagd voor zijn betrokkenheid bij de fraudegevallen.

© MAROKKO.NL 2019
marokko
marrakech
ontvoering
arrestatie
fraude
oplichting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi