Adil Rami geschorst door Olympique de Marseille

sport
0
2 jul '19
Dat maakte een woordvoerder van La Commanderie maandag bekend. De procedure kan leiden tot sancties en ontslag.

Na de publieke vernedering door ex-partner Pamela Anders over Rami's overspel en haar aantijgingen omtrent huiselijk geweld is de Marokkaanse voetballer nu ook nog eens onderwerp van een disciplinair onderzoek van zijn club Olympique de Marseille (OM). Er is vooralsnog weinig bekend over de aard van de beschuldigingen tegen Adil Rami, maar hij zal de komende dagen door het management van de club worden ondervraagd.

"De beslissing is voorafgaand aan zijn persoonlijke problemen" Volgens Franse media heeft OM medio juni al bij Rami aangegeven dat men de situatie van de speler onder de loep neemt. Dit zou niet gaan over het conflict met zijn ex Pamela Anderson, maar om onprofessioneel gedrag van Rami zelf. Gedurende het onderzoek zou Rami voorlopig niet meer welkom zijn op het trainingsveld van La Commanderie.

Volgens woordvoerders van OM zou de tumultueuze scheiding met Pamela Anderson niets te maken hebben met de strafprocedure: "De beslissing kwam voorafgaand aan zijn persoonlijke problemen". Toch was de Franse verdediger maandagochtend niet op La Commanderie, het trainingscentrum van de club, voor de hervatting van het nieuwe seizoen. 

Het is dus goed mogelijk dat Rami de komende dagen definitief vertrekt bij de Franse club. Als de club aantoont dat Rami foutief heeft gehandeld, kan men het contract nietig verklaren zonder gouden handdruk. Rami is naar verluidt ontdaan door de beslissing van OM en is van mening dat de club dit slechts doet om geld te besparen.

© MAROKKO.NL 2019
frankrijk
adil
rami
schorsing
olympique de marseille
la commanderie
pamela anderson
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi