Pamela Anderson: 'ik ben behekst in Marokko'

lifestyle
0
3 jul 17:04
Sinds de breuk met de Frans-Marokkaanse voetballer Adil Rami vorige maand, heeft Pamela Anderson onafgebroken nare onthullingen gedaan over haar ex
Pamela Anderson heeft overduidelijk de oorlog verklaard aan Adil Rami. In een tweet claimt de 52-jarige actrice dat een andere ex van de voetballer, Biémont Sidonie, haar in Marokko heeft behekst. Op sociale netwerken zegt de actrice dat Adil Rami er een dubbel liefdesleven op nahoudt met zijn ex-vriendin Sidonie, met wie hij twee kinderen heeft. Verder beschuldigt Anderson haar ex Adil ook van fysiek en psychologisch geweld.


Pamela Anderson heeft na haar breuk Frankrijk verlaten, richting Los Angeles. Sidonie Biémont heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen van voodoo en hekserij door Pamela Anderson.

Olympique de Marseille
Intussen gaat Adil Rami door een andere crisis, onlangs heeft zijn voetbalclub Olympique de Marseille (OM) hem op non-actief gesteld, wachtende op een disciplinair onderzoek. Volgens woordvoerders van OM zou de tumultueuze scheiding met Pamela Anderson niets te maken hebben met de strafprocedure, maar om onprofessioneel gedrag van Rami zelf: "De beslissing kwam voorafgaand aan zijn persoonlijke problemen".

Als de club aantoont dat Rami foutief heeft gehandeld, kan men het contract nietig verklaren zonder gouden handdruk. Rami is naar verluidt ontdaan door de beslissing van OM en is van mening dat de club dit slechts doet om geld te besparen.
© MAROKKO.NL 2019
adil rami
pamela anderson
biémont sidonie
olympique de marseille
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
jemen
saoedi-arabië
mocromaffia
nabil b
ridouan taghi
israël
advocaat
benjamin netanyahu
cl
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi