Geert Wilders: 'We willen onze zwembaden terug'

algemeen
156
3 jul '19
Te midden van de 'minder Marokkanen'-rechtszaak roept de PPV-voorman op internet op om 'overlastgevend tuig' aan te pakken in een tweet waarin de Marokkaanse vlag wordt afgebeeld.

Geert Wilders weet maar niet van ophouden als het gaat om het provoceren van Marokkaanse Nederlanders. Op de dag dat zijn hoger beroep omtrent zijn 'minder Marokkanen'-uitspraak werd voortgezet, koos de leider van de extreem-rechtse partij er dezelfde avond nog voor om op Twitter een ander maatschappelijk probleem in de schoenen van de Marokkaanse Nederlander te schuiven.

OM eist boete van €5000 Vandaag eiste het Openbaar Ministerie in het hoger beroep tegen de PVV-voorman een geldboete van €5000 vanwege zijn 'minder Marokkanen’-uitspraak. Volgens het OM heeft Wilders met zijn gewraakte uitspraak aangezet tot haat en discriminatie. In een reactie na de eis liet Wilders zijn ongenoegen horen. "Ik had hier sowieso niet moeten staan. Zo veel weggegooide tijd en geld. Ik word al vijf jaar van mijn werk gehouden hierdoor, ga echte boeven vangen", aldus de PVV'er.

© MAROKKO.NL 2019
pvv
geert wilders
zwembadterreur
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi