Aanvaller Zekhnini opnieuw verhuurd aan Twente

sport
0
5 jul '19
Rafik Zekhnini komt ook komend seizoen uit voor FC Twente. De eredivisieclub heeft een akkoord bereikt met Fiorentina om de 21-jarige Noorse aanvaller opnieuw voor een seizoen te huren.

Vorig seizoen speelde Zekhnini 29 wedstrijden voor Twente en scoorde daarin zes keer. Er was volgens technisch directeur Ted van Leeuwen veel tijd, overredingskracht en vasthoudendheid nodig om Fiorentina ervan te overtuigen de aanvaller nog een jaar in Enschede te laten spelen. "Rafik heeft nog een lange weg te gaan, maar hij heeft het in zich op een heel hoog niveau terecht te komen. Er moet nog wel het nodige aan hem ontwikkeld worden, maar Fiorentina heeft ingezien dat FC Twente de beste kansen biedt."

"Een ontzettend goed gevoel om hier weer te zijn", zegt Zekhnini. "Ik heb hier afgelopen seizoen een ongelooflijk jaar gehad met prachtige voetbalmomenten en veel geleerd als jonge speler. Kampioen worden met FC Twente was een echte prijs. Ik kijk ernaar uit om het shirt weer aan te trekken en de jongens te ontmoeten. Ik heb er zin in."

© ANP 2019
fc twente
rafik zekhnini
acf fiorentina
ted van leeuwen
noorwegen
enschede
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?