Gevecht Badr Hari - Verhoeven op 21 december

sport
21
11 jul 11:06
Kickboksorganisatie Glory heeft bevestigd dat de langverwachte 'rematch' tussen Rico Verhoeven en Badr Hari op 21 december gaat plaatsvinden in de Gelredome.
Drie jaar na hun prestigegevecht in Oberhausen staan de twee bekendste kickboksers uit Nederland weer tegenover elkaar in de ring, voor een partij over vijf rondes. "Miljoenen mensen over de hele wereld hebben hierop gewacht. Dit is het gevecht dat de fans willen zien, het is het gevecht dat Rico wil en het is het gevecht dat Badr wil", zegt directeur Marshall Zelaznik van Glory. "Dit is het grootste gevecht in de geschiedenis van de sport."

Hari moest de vorige keer opgeven vanwege een armblessure. "Let op mijn woorden, ik maak altijd af waar ik aan begonnen ben. Wegrennen heeft geen zin dit keer", zegt Verhoeven, de wereldkampioen bij de zwaargewichten. Hari zit momenteel een dopingschorsing uit. Met hulp van een nieuwe trainer bereidt de Amsterdamse Marokkaan zich voor op het weerzien met Verhoeven. "Ik weet precies wat ik van dit gevecht mag verwachten, maar hij heeft geen idee wie hij tegenover zich krijgt", zegt Hari. "Hij zal voor het eerst tegenover de echte Badr Hari staan."
© ANP 2019
badr hari
rico verhoeven
oberhausen
gelredome
glory kickboxing
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
moskee
racisme
arie slob
arrestatie
frankrijk
vision 2030
reda
gemeenteraad
dgsn
vn
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
politie
spanje
eredivisie
mohammed vi
rabat
moord
afrika cup
daesh