Boef wil vol gas tegen Dafne Schippers (video)

lifestyle
3
11 jul 10:39
Rapper Boef gaat binnenkort mogelijk de strijd aan met Dafne Schippers. De rapper is naar eigen zeggen de 'fastest kid alive' en dat wil de sprintkampioene graag testen.
Boef bedeelde zich de titel 'fastest kid' toe omdat rapper 6ix9ine, die zichzelf eerder bestempelde als snelste, in de bak zit. Via Instagram daagde Boef zijn volgers uit tot "100 meter sprint voor doekoe". Die oproep viel ook dj Nicky Romero, de ex van Dafne op. "Ik zou Dafne Schippers eens checken haha", schreef de dj. De sprintster reageerde al snel: "kom maar op".


De rapper lijkt de strijd wel aan te durven met Dafne, die begin deze maand 11,04 seconden nodig had voor een sprintje van 100 meter. In 2015 zette ze de nationale recordtijd van 10,81 seconden neer. "Zeg maar waar en wanneer. Of moet ik het organiseren?", reageerde Boef in zijn Insta Stories.

Boef houdt ook van snelheid achter het stuur. Begin dit jaar kreeg hij een rijontzegging van anderhalf jaar opgelegd nadat hij met meer dan 300 kilometer per uur over de snelweg scheurde. Voorlopig is hij dus aangewezen op chauffeurs, het openbaar vervoer en zijn benenwagen.
© ANP 2019
instagram
dafne schippers
openbaar vervoer
6ix9ine
boef
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
mocromaffia
nabil b
saoedi-arabië
jemen
advocaat
ridouan taghi
donald trump
chan2020
derk wiersum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi