Mediouna: Vrouw vertelt over mishandeling door echtgenoot (video)

marokko
27
11 jul '19
De jonge vrouw beweert door haar man te zijn geslagen nadat ze hem vroeg waarom hij zo laat thuiskomt.

In de virale video laat een vrouw uit de landelijke gemeente Mejjatia Ouled Taleb in de provincie Mediouna haar verwondingen zien na zware mishandeling door haar echtgenoot. Opgezwollen ogen, lichaam onder de blauwe plekken en zichtbaar aangeslagen vertelt de vrouw aan een voorbijganger haar verhaal. De vrouw zegt ook dat haar echtgenoot er vandoor is gegaan met hun twee dochters.

Het slachtoffer legt ook uit dat ze naar het politiebureau is gegaan om een ​​klacht in te dienen, maar dat ze door de agenten is weggestuurd. De autoriteiten hebben nog niet gereageerd op het verhaal. Op sociale netwerken is de video bijna een miljoen keer bekeken en heeft een lawine van commentaar veroorzaakt. Verontwaardigde internetgebruikers eisen ingrijpen van de politie.

LET OP: SCHOKKENDE BEELDEN!

Geweld tegen vrouwen Volgens resultaten van het meest recente onderzoek naar geweld tegen vrouwen heeft 54,4% van de vrouwen in Marokko weleens een vorm van geweld meegemaakt. De prevalentie van geweld is met 55.8% het hoogst in stedelijke gebieden, tegenover 51.6% op het platteland.

Volgens hetzelfde onderzoek heeft 17,9% van de Marokkaanse vrouwen te maken met huiselijk geweld. Helaas dient slechts 6,6% van de slachtoffer een klacht in tegen hun misbruiker.

© MAROKKO.NL 2019
marokko
mediouna
mejjatia ouled taleb
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi