Kliniek ontkent stelen pasgeboren baby's na verschijnen virale video (video)

marokko
2
11 jul '19
Een vrouw uit Sidi Suleiman heeft onlangs een video gedeeld waarin ze vertelt dat een kraamkliniek in Rabat haar pasgeboren tweeling heeft gestolen

In de video vertelt de vrouw dat ze zwanger was van een tweeling en onlangs is bevallen in de Ibn Sina kliniek in Rabat, maar dat ze na de bevalling te horen heeft gekregen dat ze is bevallen van een eenling, en dat deze dood was geboren. Ook zegt de vrouw dat eventuele dossiers die de opname van de zwangere vrouw zouden moeten bevestigen door de kliniek zijn vernietigd.

In pijnlijke details verteld de vrouw over hoe ze tijdens haar zwangerschap van het kastje naar de muur werd gestuurd door twee regionale ziekenhuizen, in Kenitra en Sidi Suleiman, die haar weigerden op te nemen vanwege haar hoge bloeddruk en het feit dat ze in verwachting was van een tweeling.

In de wijdverspreide video doet de vrouw een beroep op de Marokkaanse koning en pleit ze voor gerechtigheid en voor het straffen van degenen die verantwoordelijk zijn voor de verdwijning van haar pasgeboren baby's.

De directie van de Ibn Sina kliniek ontkent het verhaal van de vrouw. Een woordvoerder van de kliniek zegt dat ze na het bekijken van de video een speciale commissie hebben opgezet om de zaak uit te zoeken, ondanks het gebrek aan informatie. In de video blijft de identiteit van de vrouw onbekend en bevat deze verder ook geen specifieke data of namen van betrokken artsen. De directie van de kliniek merkte op dat er geen klachten zijn binnengekomen bij de kliniek, en dat niemand op de afdeling de vrouw ooit heeft gezien. "Er is geen spoor te bekennen van deze vrouw in ons geboorteregister dat door de verloskamer wordt bijgehouden, noch is er enig bewijs om de aantijgingen van de vrouw in de video te bevestigen", aldus de directie van de kliniek.

© MAROKKO.NL 2019
marokko
sidi suleiman
zwanger
pasgeboren
bevalling
kliniek
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi