Meknes: 11-jarige jongen verkracht en vermoord (video)

marokko
13
13 jul '19
Bewoners van de wijk Beni Mohammed reageren geschokt en vol afschuw op de vondst van het lichaam van de jongen.

Op 10 juli werd de 11-jarige Reda dood aangetroffen in een klaslokaal van een voormalig schoolgebouw in Beni Mohammed in Meknes. Het levenloze en naakte lichaam van het kind vertoonde sporen van seksueel geweld; hij is na verkrachting gewurgd met een elektrische kabel.

De vader van het slachtoffer, Mohammed al-Amiri, zei dat zijn zoon niet meer thuiskwam nadat hij op 9 juli zijn ouderlijk huis verliet. Nadat hij tevergeefs naar hem had gezocht, stelde de vader de politie op de hoogte van de vermissing van zijn zoon. Toen de vader onderweg was naar het politiebureau om een recente foto te overhandigen ontving hij het tragische nieuws over de dood van zijn zoon.

Buren reageerden geschokt en verontwaardigd op het drama. In een video gepost op Youtube, zei één van de buren: "we leven in een jungle; allerlei soorten drugs, waaronder cocaïne, worden in onze omgeving verkocht."

Anderen benadrukten het verwoestende effect van drugshandel en drugsgebruik onder de jeugd uit de buurt. "Telkens wanneer ik het huis verlaat om te werken, blijf ik me voorstellen dat mijn zoon wordt aangevallen of gemanipuleerd om drugs te nemen," zei één van de vrouwen.

© MAROKKO.NL 2019
marokko
meknes
beni mohammed
verkracht
moord
reda
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?